Iedereen verdient een uniek afscheid

Klassiek of eigentijds? In de kerk, aula of op een unieke locatie? Met of zonder livemuziek? De invulling van een uitvaart is voor iedereen anders. Samen creëren we een passend en uniek afscheid waar je met een warm gevoel op kunt terugkijken.

Kaatje afscheidsgesprek uitvaartzorg

Wij zijn er voor jou, 24/7

Als een geliefde of familielid overlijdt, word je getroffen door pijn, verdriet en onzekerheid. Daar komt bij dat je op korte tijd heel wat beslissingen moet nemen. Maak je daarover geen zorgen. Op dat moment zijn wij er voor jou. Vanaf het eerste gesprek begeleiden we je bij alle keuzes die je moet maken. Stap voor stap loodsen we je doorheen de dagen voor en van de uitvaart.

Kaatje en Goran afscheidsgesprek uitvaartzorg

Wat doen wij voor jou?

Als je wil, nemen wij je alle zorgen uit handen. Concreet betekent het dat we het vervoer en de opbaring regelen, zorgen voor de aangifte en andere administratieve formaliteiten, samen met jou de uitvaart plannen, het drukwerk verzorgen en alle praktische afspraken in orde maken.

Rouwboeket prachtig uitvaart

Samen creëren we een passend afscheid

Welke bloemen en muziek kies je? Lees je zelf iets voor of laat je dat over aan de voorganger? Hoe laat je de locatie inkleden? Welke foto’s worden er getoond? Elke uitvaart is uniek maatwerk. Wij nemen uitgebreid de tijd om alles met jou te bespreken. Aan de hand van jouw wensen en die van de overledene regelen we alles tot in de puntjes.

Condoleren Beveren Kruibeke Haasdonk

Hoeveel kost een uitvaart?

Elke uitvaart is anders, wat ook maakt dat de kostprijs sterk afhangt van jouw wensen. We zijn daar vanaf het eerste contact heel open over. Je ontvangt een gedetailleerd financieel overzicht, zodat je op voorhand een goed beeld hebt van de kosten.

Kaatje en Goran Uitvaartzorg Van Raemdonck

Nog een vraag?

Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Elke situatie is anders, waardoor er geen overbodige vragen zijn. Geef een seintje bij de minste twijfel.

Plan een afspraak

Voorzorg

Door nu al te denken aan later, ontzorg je jezelf en je naasten.

Meer over voorzorg

Nazorg

Ook na de uitvaart zijn wij er voor jou met emotionele en praktische bijstand.

Meer over nazorg
Een overlijden melden?
03 755 12 92