Ook na het afscheid blijven wij dichtbij

Na het afscheid breekt vaak het moeilijkste moment aan. Ook dan staan wij voor jou klaar. We kunnen je in contact brengen met de juiste mensen die je helpen bij de emotionele verwerking en allerlei praktische regelingen.

Kaatje afscheidsgesprek begrafenisondernemer Beveren

Vind extra steun en troost

Een verlies verwerken kan ontzettend moeilijk zijn. Misschien heb je nood aan meer informatie? Of zelfs aan extra steun en troost? Wij werken samen met verschillende rouwconsulenten die je helpen de draad op te pikken en weer structuur aan te brengen in je dagelijks leven.

Draaiboek overlijden als ondersteuning

Administratieve en fiscale onbezorgdheid

Ook na de uitvaart zijn er nog heel wat praktische en administratieve zaken te regelen. Zijn er bankrekeningen die gedeblokkeerd of afgesloten moeten worden? Heb je een akte van erfopvolging nodig of volstaat een attest? Moeten er contracten, polissen of abonnementen opgezegd worden? Vaak weet je zelf niet goed waar te beginnen. Wij scheppen orde in de chaos.

Kaatje en Goran Uitvaartzorg Van Raemdonck

Nood aan professionele nazorg?

Wacht niet en neem contact op. We beschikken over een uitgebreid netwerk met tal van experten die jou kunnen bijstaan. Je kan ons altijd bereiken met al je vragen, dag en nacht.

Plan een afspraak

Voorzorg

Door nu al te denken aan later, ontzorg je jezelf en je naasten.

Meer over voorzorg

Uitvaart

Een mooi en persoonlijk afscheid, als passend eerbetoon aan de overledene.

Meer over uitvaart
Een overlijden melden?
03 755 12 92