Locaties

Drie locaties voor een complete uitvaartzorg

Het is belangrijk dat je afscheid kunt nemen op de manier die het best bij jou past. Daarom beschikken wij over drie locaties met verschillende faciliteiten die elk op hun manier bijdragen aan de verwerking en het rouwproces.

Rouwcentrum Beveren Van Raemdonck
Beveren

Rouwcentrum met eigen aula, begroetingsruimte en winkel

Het hart van ons verhaal: ons hoofdkantoor te Beveren, met een eigen aula tot 200 personen, een serene groet- en familiekamer en winkel met rouwartikelen. Hier gaan alle afspraken door en is er plaats en ruimte om in alle sereniteit afscheid te nemen. Ook voor begrafenissen buiten Beveren kan u hier bij ons terecht. Alle mensen en faciliteiten onder één dak.

Maak een afspraak
Gang Rouwcentrum Beveren Van Raemdonck
Haasdonk

Vind rust en warmte in ons rouwcentrum te Haasdonk

Hoewel ons hoofdkantoor gevestigd is te Beveren, begon ons verhaal in 1986 te Haasdonk. Op die startlocatie bevindt zich nog steeds een rouwcentrum, waar je in alle rust en discretie afscheid kunt nemen van de overledene.

Rouwcentrum Beveren
Kruibeke

Winkel te Kruibeke voor rouwartikelen

Zolang we ons kunnen herinneren is Rita het gezicht van onze vestiging te Kruibeke. Die ligt in het hartje van de gemeente, aan het Onze-Lieve-Vrouwplein. Je kunt er terecht voor allerlei soorten rouwartikelen, van bloemen en grafartikelen tot wens- en rouwkaarten.

Rouwartikelen
Kaatje en Goran Uitvaartzorg Van Raemdonck

Een afspraak maken?

Afspraken gaan door in ons hoofdkantoor te Beveren. Laat een berichtje na en wij komen zo snel mogelijk bij je terug.

Maak een afspraak
Een overlijden melden?
03 755 12 92